Termeni si conditii

Utilizarea serviciilor oferite de site-ul www.cyberevent.ro inseamna acordul cu termenii si conditiile de mai jos si informarea completa asupra aspectelor care tin de confidentialitate si cookies din prezentul document.

Cyber Event poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane. Cyber Event poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul. Poate limita accesul la site ori la anumite parti din site, poate limita accesul la anumite facilitati/ frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

CONTINUT

Toate materialele publicate sunt protejate de lege. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre Cyber Event.

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al Cyber Event.

Cyber Event nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/ din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate in sectiunea Contact a site-ului.

DREPTURI DE AUTOR

Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de lege. Sursa www.cyberevent.ro va fi citata, cu link catre site, in primul paragraf. Cyber Event, logo-ul Cyber Event si www.cyberevent.ro nu pot fi preluate si utilizate fara acordul scris.

RASPUNDERI

Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre Cyber Event a unui Continut, stabilit pe baza unor criterii proprii.

TRANSMITEREA DE INFORMATII CATRE CYBER EVENT

Prin transmiterea de informatii catre Cyber Event se intelege funizarea de catre dumneavoastra a unor materiale, incluzand, dar fara a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/ video.

Transmiterea de informatii catre Cyber Event echivaleaza cu acceptul acordat Cyber Event si societatilor afiliate ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/ sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioada de 50 de ani, sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, in orice mod si cu orice titlu, in orice mediu existent ori descoperit in viitor, aceste informatii.

Totodata, prin transmiterea de informatii catre Cyber Event, se prezuma acordul dumneavoastra privind despagubirea Cyber Event si/ sau a tertilor ca urmare a existentei/ nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. Cyber Event nu accepta o raspundere limitata din partea furnizorului de informatii. Cyber Event nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decat cele care au un contract semnat cu institutia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori in sectiunea de comentarii.

Accesul la continutul online al site-ului www.cyberevent.ro este liber.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Cyber Event respecta drepturile de confidentialitate ale clientilor si utilizatorilor sai si intelege sa protejeze datele personale ale acestora, in concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 si ale actelor normative subsecvente acesteia.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Cyber Event va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Cyber Event a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul de activitate.

Pentru implementarea masurilor tehnice si organizatorice necesare pentru pastrarea confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, operatorul Companie va respecta cerintele  minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal elaborate de autoritatea de supraveghere potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, astfel incat sa se asigure un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Cyber Event, Strada Dragos Voda nr. 44, Sector 2 Bucuresti, sau prin e-mail la adresa [email protected].

Cyber Event isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord in conformitate cu legile in vigoare, fara notificare si fara indeplinirea altor formalitati in prealabil.

CONTACT

Pentru orice alte informatii referitoare la colectarea, arhivarea si protejarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail adresa de e-mail din site-ul www.cyberevent.ro

ACTUALIZARE

Aceste Conditii de Confidentialitate sunt actualizate de cate ori este nevoie. Modificarile se vor reflecta in tipul de informatii publicate sau transmite de catre Cyber Event. Va rugam sa cititi periodic aceste conditii, pentru a fi la curent cu ce informatii colecteaza, foloseste si transmite Cyber Event

Cea mai recenta actualizare a acestor Conditii de Confidentialitate a avut loc la data de 17.06