Instaprinty .

Instagram Photo Booth

Una dintre cele mai sigure cai de a ajunge la sufletul oamenilor este sa le vorbesti despre ei. Sa-i pui in valoare si sa le lasi o amintire pe care isi doresc s-o pastreze. Aici intra in scena InstaPrinty, un dispozitiv modern, conectat direct la instantaneele foto pe care vrem sa le aratam intregii lumi prin intermediul celei mai celebre aplicatii foto din lume.

Fiecare fotografie postata pe Instagram sub hashtag-ul tematic al evenimentului (care poate varia: #pepsirulz #sephora15ani #burnchallenge etc.) este printata automat de InstaPrinty. Colajele foto se bucura de design grafic personalizat cu identitatea vizuala a brand-ului, iar numarul acestora este nelimitat pe parcursul evenimentului. Odata ce InstaPrinty face parte din „decorul” unui eveniment (lansare de produs, campanie tematica, fashion show, altele), este asigurata sursa unor giveaway-uri valoroase pentru invitati. Ei isi vor aminti cu placere de momentele traite acolo fiindca vor revedea fotografii haioase si autentice cu ei insisi.

InstaPrinty iti arata evenimentele din alta perspectiva – aceea a invitatilor-fotografi, care vor sa imparta cu prietenii lor virtuali cele mai grozave momente. Esti gata sa-l incerci?

[rev_slider Instaprinty]

 

COMPLETEAZĂ ȘI TE CONTACTĂM NOI

Numele:
  
Email:
  
Telefon:
  
Subiectul: