Goboothme

Photobooth Portabil

O noua inovatie tehnologica in materie de photobooth cucereste piata evenimentelor. Cu totii cunoastem impactul unui photobooth clasic, iar rezultatele multumitoare fac ca in acest moment cererea sa fie mai mare decat oferta. Ne-am dorit sa aducem plus valoarea acestui tip de activare si sa gasim o solutie prin care sa crestem gradul de engagement la eveniment. Scopul nostru a fost atragerea unui numar cat mai mare de persoane la punctul de activare.
Ideal pentru petrecerile de orice fel, GOBOOTHME pastreaza caracteristicile clasice a unui photobooth, captand instantanee la petreceri cu posibilitatea de print pe rame personalizate, doar ca este portabil.
Manevrat de un fotograf care se polimba prin multime, acesta poate ajunge la un numar de pana la 3 ori mai mare de subiecti. Cu ajutorul imprimatei wireless instalate la punct fix, cei ce au fost fotografiati vom putea obtine print-ul personalizat de la punctul de activare.
Ideal pentru branduri are isi doresc sa genereze trafic in zona de activare si care vor sa ofere o experienta memorabila si pentru petrecerile private unde invitatii vor putea beneficia de fotografii printate fara a se deplasa in zona special amenajata.
Suprinde distractia LIVE cu GOBOOTHME.

Optional:
-editare foto, branding, chroma/ VR, social app, gif mode, data base collection
Recomandat pentru:
-Petreceri VIP, exclusive, Concerte
-activari de brand cu print wireless fotografii la zona sponsorului

COMPLETEAZĂ ȘI TE CONTACTĂM NOI

  Numele:
    
  Email:
    
  Telefon:
    
  Subiectul: