Caricaturi digitale .

Arta comica, digitala

Pentru ca o prezentare  să aiba conținutul cât mai atractiv si pe înțelesul publiculu  se poate apela la ilustrarea grafică a acesteia, realizata de un caricaturist prezent la eveniment, care creează intregul ansamblu grafic în timp real. 

    Astfel, desenul caricaturistului e afișat live pe unul sau mai multe ecrane, completând și dând forță mesajului transmis. Aceasta activitate este   recomandata pentru conferinte, expozitii sau targuri, pentru ca poate fi un real ajutor speakerului.
    O caricatura digitala poate fi o sursa de divertisment dar si o amintire deosebit de placuta, cu rolul de a pastra momentul. Desenata pe tableta grafica, alb-negru sau color, ea poate fi realizata intr-un timp de 3 – 30 de minute, in functie de dificultate. Se poate printa pe hartie foto sau se poate trimite pe mail.
    Agentia noastra colaboreaza cu Iancu Avram, unul dintre cei mai talentati si haiosi caricaturisti din Romaniaale carui lucrari le puteti gasi pe site-ul Portrete-caricaturi.com si care a realizat caricaturi pentru foarte multe vedete autohtone.

[rev_slider Caricaturidigitale]

COMPLETEAZĂ ȘI TE CONTACTĂM NOI

Numele:
  
Email:
  
Telefon:
  
Subiectul: