News

Noi si proaspete.

Inovatii Tehnologice

Ne-am plimbat prin Europa sa descoperim cele mai faine inovatii in materie de tehnologie si activari high-tech pentru evenimente. Ca este vorba de petreceri corporate, lansari de produs, conferinte sau prezentari de moda, reusita evenimentului este conditionata de gradul de engagement al invitatilor, in mare parte.
Astfel, cautam in lung si in lat echipamente noi si inovatoare pentru piata romaneasca, care sa creeze emotie si experiente memorabile.
Una dintre cele mai wow descoperiri a ultimelor luni vine din zona de digital live printing. YR, compania dezvoltatoare a sistemului de print live, este lider de piata in materie de printuri custom, executate pe loc.

Sistemul este format din statii modulare ce iti permit sa concepi modelul ce se doreste a fi printat de la 0, sa customizezi sabloane existente, iar apoi in cateva minute sa il ai imprimat pe tricou, sticla, etc. In combinatie cu Air Graffiti de exemplu, poti realiza un graffiti digital ce apoi sa il imprimi pe loc pe un tricou. Tare, nu-i asa? Cum suntem mai buni la a realiza evenimente decat la a povesti, va lasam un video demonstrativ a uneia dintre cele mai tari activari tehnologice. Enjoy!!

 

 

Ce mai facem?