News

Noi si proaspete

INKME

INKME este o instalație digital practică, utilă și la îndemână pentru evenimente de tip BTL, petreceri sau evenimente de branding.

Scopul ei este de a servi ca dispozitiv de imprimare materiale de diverse tipuri, în funcție de specificul evenimentului.

Iată o scurtă prezentare video a instalației INKME:

Tipurile de obiecte pentru care INKME oferă personalizare sunt:

  • căni
  • tricouri
  • sacoșe
  • și nu numai.

Utilitatea instalației constă în faptul că imprimarea propriu-zisă se realizează într-un timp foarte scurt, de 2-3 minute. De aici, și ușurința de a adapta imprimările la mesajul care se dorește transmis, în funcție de participanții la eveniment. În baza atmosferei create, a ritmului de desfășurare, a implicării mai mari sau reduse a participanților, mesajele imprimate vor conecta audiența mai eficient la diferitele secvențe din derularea acțiunii. În consecință, aceasta va rămâne întipărită în mintea lor o perioadă mai mare de timp, și îi va ajuta să asocieze evenimentul cu o anumită marcă, o petrecere de neuitat, etc.

INKME în câteva cuvinte:

Această instalație este compusă din totem digital, soft customizat, imprimante și prese care permit, prin sistemul pe care îl alcătuiesc, imprimarea rapidă a diferitelor obiecte utlizate în cadrul petrecerilor și a altor tipuri de evenimente.

Este un dispozitiv ușor de utilizat, și care poate fi combinat cu alte instalații digitale, precum: BATAK, cashgrabber, etc.

Rolul său este ca, prin utilizarea împreună cu alte dispozitive, să sporească rata de implicare a participanților la eveniment. În acest fel, după încheierea acestuia, participanții vor avea un plus de impresii, cunoștințe, amintiri pe care sunt bucuroși că le-au întâlnit în cadrul activității astfel organizate.

 

Ce mai facem?