News

Noi si proaspete

Cash Grabber

Cash Grabber este o instalație digitală interactivă care oferă o alternativă pentru clasica „tombolă”.

Ea servește la implicarea participanților la eveniment: aceștia trebuie să prindă un număr cât mai mare de bancnote sau „lozul cel mare” atunci când sunt introduși într-un dispozitiv de sticlă în care acele bancnote cad în jurul persoanei.

Iată, mai exact, modul cum funcționează Cash Grabber:

Ce aduce nou Cash Grabber este interactvitatea, felul în care participanții trebuie să depună un oarecare efort pentru a prinde bancnotele. La aceasta se adaugă faptul că instalația este una modernă, o variantă îmbunătățită a clasicei tombole, și una care adaugă factorul divertisment într-un mod agreabil.

Este indicată pentru evenimente de tip BTL, petreceri corporate, alte evenimente corporate și evenimente private.

Utilizarea Cash Grabber poate fi asociată cu aceea a INKME, instalația care oferă varianta imprimării rapide de căni, tricouri, sacoșe.

Întregul dispozitiv dispune de variante de inscripționare a unor elemente care se doresc a fi memorate ușor de către participanți. Cash Grabber poate fi brandat pe exterior, pentru recunoașterea și memorarea rapidă a mărcii pe care o puneți în evidență, sau aveți posibilitatea de a utiliza diverse concepte pentru determinarea formei biletelor câștigătoare: bilete de loterie, etc.

Pentru a spori gradul de interactivitate, participanții au la dispoziție un timp limitat pentru a prinde bancnotele sau lozul cel mare. De aceea, este necesară o oarecare rapiditate în încercarea de a le obține, ceea ce pune în valoare viteza de reacție a persoanelor participante.

Cash Grabber nu este doar inovativă, ci invită și participanții la a-și reinventa modul de implicare în derularea evenimentului. Succesul acestuia nu poate fi altfel decât unul sigur: un eveniment care rămâne multă vreme în memoria celor care au participat la desfășurarea lui.

Ce mai facem?