News

Noi si proaspete.

Bicycle Race

Bicycle Race este o instalație digitală ce constă în producerea curentului electric pe baza energiei obținute din pedalat. Cu ajutorul energiei astfel obținute, se pot acționa gadgeturi sau, cel mai adesea, o pistă cu mașinuțe electrice.

Se pot organiza adevărate întreceri, care încurajează spiritul de competiție și îndeamnă la atenție sporită la acțiunea respectivă. Cu cât pedalarea este mai rapidă, cu atât mașinuțele sunt acționate mai rapid și întrecerea este mai strânsă.

Iată Bicycle Race în acțiune:

Pe baza spiritului de competiție pe care Bicycle Race îl încurajează, se pot organiza concursuri care întăresc coeziunea de grup. Participanții se străduiesc să îi întreacă pe ceilalți prin spirit competitiv, și în același timp sunt înscriși într-o acțiune comună care îi apropie, și consolidează spiritul de echipă. O ecbipă în care tendința este mereu de a fi mai bun, mai performant.

 

Bicycle Race este recomandat în special pentru evenimente corporate, festivaluri, dar nu numai.

Câteva din elementele care pot fi acționate cu ajutorul energiei obținute prin pedalare:

  • pistă cu mașinuțe electrice
  • ghirlandă cu becuri
  • diferite gadgeturi, în funcție de solicitarea organizatorilor evenimentului.

Pornind de la sistemul de bază, se poate adăuga o dioramă cu tematica aleasă de către organizatori: fie trenulețe, fie caruseluri sau mini-orașe. Astfel, jocul devine mai expresiv și invită participanții la a-și demonstra capacitatea de a susține concursul, și de a se înscrie la o întrecere pentru a fi cel mai bun.

Ce mai facem?