News

Noi si proaspete

Batak Reaction Game

Batak face parte din seria de instalații digitale pe care Cyberevents le oferă pentru evenimente de orice tip : BTL, evenimente private, corporate, teambuilding-uri, emisiuni TV, etc.

Batak Reaction Game este o instalație care solicită implicarea participanților la eveniment, și a fost realizată cu scopul de a testa:

  • viteza de reacție
  • capacitatea de concentrare
  • capacitatea de coordonare

Iată o scurtă prezentare a dispozitivului :


Realizat sub formă de joc, Batak face agreabile astfel de teste, stârnește curiozitatea participanților cu privire la propriile capacități și propriul grad de implicare. Invită la simpla încercare a jocului, cu scopul simplu de a verifica cele trei capacități enumerate mai sus. Acestea pot fi, bineînțeles, îmbunătățite, în urma rezultatelor obținute la o primă încercare a jocului.

Dorim ca Batak să vină în sprijinul organizatorilor de evenimente, pentru a implica participanții și a crea un grup conectat la aceleași prezentări, subiecte de discuție, ritm de derulare.

Acest joc a fost testat în vederea stabilirii eficienței sale, și a dovedit o reală utilitate în cadrul evenimentelor de orice fel.

 

Este recomandat ca organizarea unui eveniment să țină cont de acest aspect: participarea activă a invitaților, și verificarea abilității lor de a se conecta la acea activitate cu un grad de concentrare și o viteză de reacție optime. Fapt ce garantează succesul acelui eveniment, din punct de vedere al receptării sale de către participanți sub toate aspectele avute în vedere.

Cu ajutorul Batak, îmbunătățirea vitezei de reacție, a capacității de concentrare și a capacității de coordonare se poate obține prin organizarea de adevărate campionate, cu sau fără miză. Factorul competiție motivează participanții să își antreneze abilitățile, pentru a depăși performanțele celorlalți și, în fond, performanța proprie.

Ce mai facem?