News

Noi si proaspete.

Air Grafitti

Un alt mod de a spori rata de engagement a participanților la un eveniment este acela de a pune la dispoziția persoanelor instalația Air Grafitti.

Dispozitivul se încadrează în aceeași serie de instalații digitale moderne care au rolul de a ajuta la o bună desfășurare a evenimentelor organizate. Ceea ce se realizează prin încurajarea participării active și maximizarea gradului de implicare în derularea activității.

Mai exact, participanții pot desena: vor desena cu ajutorul unui spray ce folosește infraroșu. Este curios cum participanții vor crea diverse reprezentări cu ajutorul acestei instalații, de aici și elementul surpriză care intervine în chiar acțiunea de schițare a formelor și simbolurilor dorite.

Pe scurt, despre modul de funcționare a Air Grafitti: persoanele selectează culoarea pe care o doresc, iar culoarea respectivă se va afișa pe șevaletul digital. Culoarea poate fi schimbată sau ajustată, după dorința jucătorului.

Iată despre ce este vorba:

Reprezentările pe care jucătorii le desenează în variantă digitală îi ajută pe aceștia să își pună propria amprentă asupra evenimentului. Ele spun ceva nu doar despre ce doresc organizatorii să transmită, cât și despre felul în care participanții percep evenimentul, și-l însușesc și îl redefinesc după placul lor.

Astfel, se va observa creativitatea de care dispun participanții la eveniment, cât de multă imaginație pun în lucru pentru a realiza reprezentări frumoase, deosebite, și cât de înclinați sunt pentru a transforma ei înșiși un eveniment într-o activitate artistică.

Instalația digitală Air Grafitti permite salvarea automată a desenelor, care pot fi distribuite instant pe rețelele de socializare și împărtășite cu prietenii, sau pot fi printate. Este o metodă bună de a crea cât mai mult buzz în jurul evenimentului, și de a răspândi influența acestuia asupra unui număr de persoane mai mare decât cel al participanților la evenimentul propriu-zis.

 

Ce mai facem?